لیست 20 صبحانه ایرانی سالم ساده و خوشمزه ایران کوک
انتشار: اسفند 18، 1400
بروزرسانی: 05 آذر 1404

لیست 20 صبحانه ایرانی سالم ساده و خوشمزه ایران کوک

لیست 20 صبحانه ایرانی سالم ساده و خوشمزه ایران کوک

این آش جزو غذاهای محلی کرج می باشد که هم به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی می توانید آن را تهیه کنید. به منظور تهیه این غذا باید برنج و عدس را با یک لیتر آب بپزید و بعد سبزی ها را خرد کرده و کمی شلغم به آن اضافه کنید. سپس در یک قابلمه دیگر گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده تفت دهید و بعد از اینکه پختند به شکل گلوله های گرد کوچکی در بیاورید و آن را به آش خود اضافه کنید .

  • اما شامی بابلی یکی از معروف ترین غذاهای سنتی ایرانی است که چشدن طعم آن در سفر به بابل می تواند تجربه سفر را برای شما لذت بخش کند.
  • ماست چکیده را با مقداری آب مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید تا جوش بیاید.
  • برخی از این صبحانه های سنتی را در شهرهای دیگر هم می توان پیدا کرد.

طرز تهیه لوبیا پلو معمولا با لوبیای سبز متداول تر است ولی می توان از لوبیای سفید هم در آن استفاده کرد. یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی با برنج که اصالت کردی دارد، «سیب پلو کرمانشاهی» است. در طرز تهیه سیب پلو از سیب زمینی، گوشت یا مرغ استفاده می شود.

آموزش طریقه مصرف سبوس برنج برای سفیدی مو

برای پختن این غذا لوبیا چیتی و عدس را نیم پز می کنند و به آن کدو حلوایی خرد شده اضافه می کنند تا زمانی که کامل بپزند. بعد از اینکه آب مواد کاملاً تبخیر شد به آن انار، سیر، پیاز، گردوی خرد شده و نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنند و در نهایت کمی آب روی مواد می ریزند تا با حرارت کم پخته شود. هویج، شکر، گوشت چرخ کرده یا مرغ، دارچین و زعفران از مواد اصلی این غذای خوشمزه است. معمولاً زرشک، خلال بادام و پسته هم به آن اضافه می کنند تا علاوه بر تزیین زیبایی که به اشتهای شما کمک می کند، طعم آن را نیز بهتر کند. از همین ابتدا بگوییم که اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که با کله پاچه ارتباط برقرار نکردید و طعم کله پاچه برایتان نامطلوب است، احتمالاً این غذا به مزاجتان سازگار نیاید. اما اگر از عاشقان کله پاچه هستید، می توانید طعم متفاوت و جذاب آن را در پاچه پلوی شیرازی تجربه کنید.

غذاهای ایرانی با گوشت

مواد اولیه این غذای خوشمزه در اکثر خانه ها پیدا می شود و درست کردن آن هم زمان و هزینه زیادی نمی خواهد. از هر کسی سراغ غذاهای شیرازی را بگیرید، کلم پلو را به شما معرفی می کند. معروف ترین غذای شیراز کلم پلو است که البته با کلم پلوهای سایر شهرها فرق دارد.

مهمترین پهپادهای صادراتی ایران و مشتریان آن ها کدامند؟ [+اینفوگرافیک]

گشنیز و جعفری خرد شده و تفت داده شده را پس از یک ساعت پخت گوشت و حبوبات در قابلمه بریزید. تره، اسفناج و شنبلیله تفت داده شده را نیز به همراه لیمو عمانی در یک ساعت پایانی پخت خورش در قابلمه بریزید تا یک خورش قورمه سبزی مجلسی داشته باشید. سعی کنید که لیمو عمانی را قبل از ریختن در خورش در آب جوش بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. نمک را در نیم ساعت پایانی به خورش اضافه کنید و طعم آن را بچشید تا در صورت نیاز به آن نمک یا فلفل بیشتری بزنید. پس از یک ساعت، لیموعمانی ها را از خورش بیرون بیاورید و زعفران، نمک و دارچین را به خورش اضافه کنید. در انتها یک قاشق غذاخوری گلاب یا نصف قاشق چای خوری گل محمدی را در قابلمه بریزید و پس از چند دقیقه، خورش قیمه را در ظرف سرو بکشید.