لیست 20 صبحانه ایرانی سالم ساده و خوشمزه ایران کوک
انتشار: بهمن 16، 1399
بروزرسانی: 05 آذر 1404

لیست 20 صبحانه ایرانی سالم ساده و خوشمزه ایران کوک

لیست 20 صبحانه ایرانی سالم ساده و خوشمزه ایران کوک

این غذای خوشمزه را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد؛ از جمله دمپختک باقلا گرفته تا دمپختک با نیمرو. اگر شما نیز به این غذای خوشمزه علاقه دارید، پیشهاد ما به شما این است که به صفحه طرز تهیه دمپخت گوجه و سیب زمینی مراجعه کنید. غذاهای ایرانی زیادی وجود دارد که در تهیه ی آن ها از بادمجان استفاده می شود اما بی تردید خورشت بادمجان یکی از خوشمزه ترینِ آن هاست. در تهیه ی این خورشت از گوشت یا مرغ، پیاز، بادمجان سرخ شده، غوره و ادویه های مختلف استفاده می شود. این غذا را مانند سایر خورشت های ایرانی معمولاً با برنج و یا نان سرو می کنند.

  • این دسر ساده و خوشمزه را می توان به شیوه های مختلف پخت ولی اجزای اصلی آن همان شیر و برنج است که بهتر است از برنج نیم دانه و شیر پرچرب در طرز تهیه شیر برنج ساده استفاده کنید.
  • رولت مرغ را با فیله مرغ و یا گوشت چرخ کرده می توان تهیه کرد.
  • قیمه ریزه نوعی خوراک با گوشت چرخ کرده است که بر خلاف اسمش شباهت زیادی به خورشت قیمه ندارد.
  • مرصع پلو شباهتی زیادی به قیمه نثار و شیرین پلو دارد و طرز تهیه آن آسان است.

در منوی غذای ایرانی، «میرزا قاسمی» به عنوان یک غذای ایرانی خوشمزه با اصالت شمالی، جایگاه ویژه ای دارد. برای طرز تهیه میرزا قاسمی کافی است بادمجان و گوجه فرنگی کبابی شده را با سیر و تخم مرغ بپزید و از طعم این غذای سنتی و اصیل ایرانی لذت ببرید. حالا که فصل زمستان فرا رسیده است، فرصت تهیه انواع غذاهای ایرانی زمستانی را از دست ندهید. طرز تهیه خورش لبو بسیار ساده است و معمولا به خاطر رنگ جذابش، طرفداران زیادی هم دارد. دقیقا نمی توان گفت که «خورش بلدرچین» جزو لیست جدیدترین غذای ایرانی است ولی یکی از غذاهایی است که تازگی ها نام خودش را در لیست غذاهای ایرانی باز کرده است.

۱۳- شیر برنج

باسلوق را معمولاً با چایی و به عنوان یک دسر سرو می کنند؛ اما به عنوان یک شیرینی ساده نیز در مهمانی ها استفاده می شود. در زمان های گذشته باسلوق را فقط با رنگ زرد کمرنگ درست می کردند؛ اما امروزه با رشد تکنولوژی و وجود رنگ های خوراکی، شما می توانید باسلوق را در رنگ های مختلفی ببینید. بانکسیو که به طور ساده به عنوان پنکیک تند شناخته می شود، یک غذای ویتنامی معروف است که در آن کرپ های ترد با انواع مواد خوش طعم ترکیب می شود.

زیره پلو؛ غذای محلی کرمان

استفاده از شوید خشک، پیاز داغ و سیب زمینی در این غذا طعم بی نظیری به آن می بخشد. دیزی یا آبگوشت یکی از اصیل ترین و مهم ترین غذاهای ایرانی است که گردشگران خارجی را با فرهنگ و آشپزی ایرانی آشنا می کند. بدون شک جدا از ترکیب بینظیر و لذیذ این غذا نوع سرو آن برای خارجی ها بسیار جالب می تواند باشد.

عکس غذا لوبیا پلو

درست کردن یک ته انداز مرغ مجلسی نیاز به دانستن فوت و فن های این پلوی خوشمزه دارد. جزییات و مراحلطرز تهیه ته انداز مرغ زعفرانی مجلسی را در لینک دستور پخت آن مطالعه کنید. برای درست کردن این غذا باید از برنج، رشته پلویی، در کنار خلال، مرغ، گوشت و زعفران استفاده کنید. «مانی پلو» یک پلو مخلوط مجلسی خوشمزه است که می توانید آن را برای وعده شام و ناهار تهیه کنید.