طرز تهیه خورشت فسنجان جا  افتاده و مجلسی ستاره
انتشار: شهریور 22، 1401
بروزرسانی: 22 آذر 1404

طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده و مجلسی ستاره

طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده و مجلسی ستاره

۲ طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با گوشت مرغ و گوشت اردک را در مجله کوروش بخوانید. در این مقاله فیلم آموزش طرز تهیه خورش فسنجان را هم تماشا کنید. همچنین به شما می گوییم چطور خورش فسنجون به روغن می افتد یا اگر خورش فسنجون تلخ یا شیرین شد چه کنید. خورش فسنجان رشتی یکی از پرطرفدارترین رسپی های تهیه خورش فسنجون مجلسی است که برخلاف فسنجون دیگر شهرها طعم ترش و مزه متفاوت و فوق العاده لذیذی دارد.

  • برای طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت و حتی گوشت چرخ کرده دستورالعمل های جداگانه در مقالاتی دیگر تهیه شده است.
  • من برای لعاب دادن به خورشت فنسجان از سیب زمینی با رنده ریزهم استفاده کردم اونم خیلی خوب می شود.
  • همچنین اگر دوست دارید خورشت فسنجان ترشی داشته باشید می توانید شکر را کمتر در آن استفاده کرده و رب انار بیشتر درون آن بریزید.
  • در این مقاله درباره سقف کناف ساده و هر آنچه لازم است درباره آن بدانید، بیشتر خواهیم گفت.

در هنگام پخت خورشت نیز باید چند تکه یخ را درون آن بیاندازید تا روغن گردو به خورشت شما افزوده شود. پیشنهاد می کنیم بوقلمون به صورت جداگانه پخته شود تا بعد از جا افتادن خورشت، به آن اضافه گردد. پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

خورش فسنجان با گوشت اردک یا غاز

در آخرین مرحله طعم آن را بچشید و بنا به ذائقه تان آن را آماده کنید. سپس مقداری زعفران به خورشت اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد. یک پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. در یک قابلمه ترجیحا مسی یا روی باشد گردو را بریزید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید که نسوزد سپس مقداری روغن به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا روغن گردوها از آن ها خارج شود. تهیه خورشت های متفاوت برای ناهار را می توانید در مقالاتی چون طرز تهیه خورشت کاری آموزش ببینید. پس از اینکه تمام قسمت های گوشت مرغ سرخ شدند، ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند.

آماده کردن مواد اولیه فسنجون با مرغ

بعد از 5 دقیقه رب انار را اضافه کرده و مجددا تفت دهید. خورشت فسنجان مجلسی با گوشت مرغابی یا اردک محلی رسمی تر و مجلسی تر است. اگر طعم گوشت اردک را می پسندید بد نیست طعم خورش فسنجون با گوشت اردک را هم امتحان کنید. حالا گردوها را به پیاز داغی که آماده کرده بودید اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدهید.

چربی گوشت اردک و طعم لذیذ گوشت آن موجب می شود تا خورش فسنجان رشتی شما بسیار خوشمزه تر شود. برای تهیه گوشت سایر پرندگان به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید خرید خود را از فروشگاه های افق کوروش انجام دهید. در خورشت فسنجان، مرغ (یا اردک و گاهی گوشت قلقلی) با گردو و رب انار پخته می شود و طعمی عالی پیدا میکند.