خوشمزه ترین غذا های دنیا؛ طرز تهیه بهترین غذا های فرنگی جهان
انتشار: تیر 30، 1401
بروزرسانی: 22 آذر 1404

خوشمزه ترین غذا های دنیا؛ طرز تهیه بهترین غذا های فرنگی جهان

خوشمزه ترین غذا های دنیا؛ طرز تهیه بهترین غذا های فرنگی جهان

چلو مرغ جز غذاهای ملی سنگاپور محسوب می شود که در این کشور طرفداران بسیار زیادی را به خود اختصاص داده است . این غذا با استفاده از برنج معطر ، سبزی ، خیار و مرغ سرخ شده به همراه سس سویا تهیه و طبخ می شود . ظاهری بسیار لذیذ دارد و جز 45 امین غذای برتر جهان به شمار می رود. این غذای لذیذ را با ادویه جات مختلفی مانند پودر سیر، پونه کوهی و ریحان مزه دار شده، همراه با پنیز موتزارلای آب شده روی آن سرو می کنند. معمولا پاستای پخته شده با دیگر مواد در یک ظرف، ریخته می شود و سپس در داخل فر قرار می گیرد. حمص، یک خوراک مدیترانه ای عربی است که از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده تهیه می شود.

  • کیسیر یکی از غذاهای ترکیه ای است که شباهت زیادی به سالاد تبولی لبنان دارد.
  • خورشت ریواس یکی از همین غذاهای سنتی و محبوب استان کردستان است.
  • تخم ها ( معروف به تخم های صد ساله یا pidan) ماهها زیر خاکستر، نمک و خاک رس گذاشته می شدند و در این مدت زرده ها سبز پررنگ شده و بوی بد سولفور از آن بلند می شود.
  • این خانه قدیمی معماری خاصی دارد که در دو بخش ساخته شده است.

رستوراني هم در مشهد به همين نام وجود دارد که اختصاص به فست فودهاي ترکي دارد. مشهد شهري پر گردشگر و همواره ميزبان مسافراني از مليت هاي مختلف است. طبيعي است که اين مليت هاي مختلف فرهنگ غذايي خودشان را نيز به اين شهر بياورند. مسافراني هم که تور مشهد از تهران را رزو مي کنند معمولا سعي مي کنند هزينه اي براي رفتن به رستوران هاي برتر و معروف مشهد کنار بگذارند.

بهترین آموزشگاه ه آشپزی ایران

در این مقاله از مجله گردشگری علی بابا با بهترین رستوران های اصفهان با انواع مختلف غذا و سبک های مختلف دکور آشنا می شوید. طبق شواهد تاریخی قدمت این غذا بازمی گردد به قرن شانزدهم میلادی و جزو غذاهای سنتی ترکیه به حساب می آید. باقلوا (Baklava) باقلوا یکی از معروف ترین دسرهای ترکیه\u200e ای می باشد که درست کردن آن مهارت خاصی می خواهد. این دسر شیرین که خوردن آن بعد از وعده های غذایی به دستگاه گوارش برای هضم غذا کمک می رساند از انواع مغزها نظیر مغز پسته، بادام و فندق تشکیل شده است. آش رشته علاوه بر خوشمزه بودن یکی از غذاهای بسیار سالم و مقوی است و اصولاً وقتی فرد دچار سرماخوردگی یا ضعف بدنی می شود او را تشویق به خوردن آش می کنند. مواد داخل این آش شامل رشته، کشک، پیاز داغ و سیر داغ، انواع سبزی های و نخود و لوبیا است.

طرز تهیه كباب مغولی

این وعده می تواند به عنوان پیش غذا، غذای اصلی، فست فود یا حتی دسر سرو شود و انواع مختلفی با طعم های تند، نمکی و شیرین دارد. در ایران آش های بسیار زیادی وجود دارد و هر منطقه آش مخصوص به خود را دارد. در این میان آش رشته از همه معروف تر است و گردشگران خارجی با آن بیشتر آشنا هستند. آش رشته یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است و در ایامی مثل ماه رمضان به صورت نذری پخته می شود. برای تهیه آش رشته حبوبات مختلف را با سبزی مخصوص آش می پزند و بعد رشته آشی و کشک را به آن اضافه می کنند. تزئین روی آش اهمیت زیادی دارد و بسیاری از ایرانی ها در تزئین تبحر زیادی دارند.

البته این غذا یکی از پرطرفدارترین غذاها و صبحانه ها در میان ما ایرانیان هم هست که در کوچه و بازار یافت می شود. پتارمیگان یک پرنده زیبای سفید است که از گیاه بید و توس تغذیه می کند. زمانی که منابع غذایی در گرینلند بسیار محدود بودند، این گیاهان از پیش هضم شده، منبع غذایی مهمی در برخی از مناطق به شمار می آمدند. اما اکنون این غذا یک غذای لذیذ برای مردمان این ناحیه محسوب می شود، هر چند از نظر ما و بسیاری از انسان های دیگر از چندش ترین غذاهای دنیا به حساب می آید. یک پتارمیگان حدود 50 بار در یک روز مدفوع می کند، بنابراین جمع آوری این غذا بسیار آسان است.