خوشمزه ترین غذاهای ایرانی پنج غذای فوق العاده + دستور پخت حرفه ای آرسس شف
انتشار: خرداد 20، 1401
بروزرسانی: 22 آذر 1404

خوشمزه ترین غذاهای ایرانی پنج غذای فوق العاده + دستور پخت حرفه ای آرسس شف

خوشمزه ترین غذاهای ایرانی پنج غذای فوق العاده + دستور پخت حرفه ای آرسس شف

هنگامی که به رشت سفر می کنید، از عطر خوش سبزی جات محلی در بازارهای آن لذت می برید. همین سبزی های محلی خوش عطر هستند که تنوع غذایی این منطقه را به بیشترین حد ممکن رسانده اند. لذت خوردن یک وعده خوشمزه محلی در طبیعت بکر این منطقه، حال وهوایی به یادماندنی برایتان رقم می زند که تا آخر عمر در ذهنتان باقی خواهد ماند. شاید شکمو بودن مردم رشت باعث تنوع و مزه خوش غذاهای این منطقه شده که در کل دنیا طرفدار دارد.

  • طبق یک حکایت کهن، در دوره ساسانی یک پزشک، نان سنگک را برای سلطانی که به بیماری سختی دچار بود، تجویز می کند تا نانی را استفاده کند که روی سنگ های ریز داغ پخته شده است.
  • از بخش های جالبِ سرو یک وعده غذای آذری این است که اغلب 4 تا 5 ساعت طول می کشد و ابتدا با نوشیدن چایی آغاز می شود.
  • دامپروی یکی از مشاغل اصلی در استان سیستان و بلوچستان است و به همین خاطر در بیشتر غذاهای محلی این استان از فرآورده های دامی استفاده می شود.
  • این آش جزو دسته آش هایی است که علاوه بر حبوبات و سبزی، از گوشت هم در تهیه آن استفاده می شود.

این خورش مانند دیگر خورش های ایرانی با برنج سرو شده و همراه با سبزی خوردن، انواع ترشی و سالاد شیرازی به سر سفره آورده می شود. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای شیراز و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. اشکنه را با نام روغن آب یا سوپ نیز می شناسند، اما باید بدانید که اشکنه با سوپ، کاملا متفاوت است. در ادامه با مراجعه به مقاله انواع اشکنه در مجموعه غذاهای محلی کجارو، با انواع این غذا در ایران آشنا شوید و غذایی ساده و مقوی در خانه طبخ کنید. بریان یا بریون که اغلب با نام بریانی در ایران شناخته می شود، یکی از مشهورترین غذاهای سنتی اصفهان به شمار می آید.

قیمت غذاهای سنتی کیش چگونه است؟

علت سرو غذا بعد از بارش باران علاوه بر گرم نگه داشتن بدن در سرما، تازگی کنجد در فصل بارش است که به همین علت، خوردن آش ارده در فصل های گرم سال خیلی توصیه نمی شود. و از سبزی و بخصوص تربچه در کنار آش ارده استفاده می شود تا سنگینی آن هضم شود . حلیم بادمجان اصفهان جزو غذاهای محلی اصفهان است و باید طوری پخته شود که موقع سرو کردن کش بیاید. اصلی ترین نکته پخت این غذا هم همین کش آمدن آن است و برای تهیه آن از گوشت گردن استفاده می کنند. به منظور تهیه حلیم بادمجان باید برنج، بادمجان، گوشت و کشک داشته باشید و در نهایت با نان تازه سرو کنید. با کمی سبزیجات و پیاز و آرد و غیره می توانید این غذاها را تهیه کنید.

آلبالو پلو

خلال پسته و بادام را به زرشک سرخ شده در تابه بیفزایید و برای چند ثانیه تفت دهید. پس از دم کشیدن هویج پلو، یک کفگیر از برنج را با مخلوط زرشک، خلال بادام و خلال پسته و دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده مخلوط کنید و برای تزئین روی غذا در دیس بریزید. مرغ پخته شده را روی هویج پلو بچینید و آن را با انواع ترشی یا سالاد شیرازی سرو کنید.

سالهاست که شیرینی های محلی در کنار چای یکی از خوراک های وعده های عصرانه ما ایرانیان محسوب می شود. البته در ایران باستان هم اسنادی از وجود بستنی در ایران وجود دارد. بستنی را با یخ بهمراه شیره انگور سرو می کردند و تهیه می نمودند.